‘Ik wou dat ik negen levens had’

Klik of tik hierboven op de foto van een van de 14 verre reizen als je een bepaalde reis wil zien. Nog meer verre reizen? Helemaal rechts, onder Eerdere reizen vind je onder elkaar (met even geduld, het laden daarvan duurt wat langer, want dat zijn foto’s van negen reizen) zie je eerst ook nog Nieuw Zeeland (2009), dan Egypte (2009-2010), China (2010), de Falklandeilanden, South Georgia en Antarctica (2010), Kaapverdië (2011), Spitsbergen (2011), Australië (2011) en tenslotte ook nog onze ‘rampreis’ naar Zanzibar in 2013.

Klick (or touch, on a tablet) on the slide/title of a travel, if you wish to see more pictures of that travel. 

Onze verdere reisplannen?

In 2021 hoopte ik met de Trans Siberië Express naar Vladivostok te gaan en vandaar met een veerboot via Korea naar Japan. En ook nog naar Tristan da Cunha, het eiland ‘van’ Pieter Groen, (via Sint Helena of vanuit Kaapstad). Voor daarna droomde ik van de Comoren, de Seychellen, Jamaica, Guadeloupe, Bhutan, Frans-Polynesië, Papua Nieuw Guinea, de Cook eilanden, Tokelau en Samoa. En verder staan ook o.a. Oezbekistan en Mongolië nog op mijn lijstje. Corry wil nog wel mee naar Andorra en Portugal, maar natuurlijk ook terug naar Egypte, Duitsland en Oostenrijk – maar door Corona en daarna de inval van Rusland in Oekraïne kon de Trans Siberië reis niet doorgaan, en zocht ik alternatieven…

Toch bezochten we samen al zo’n 80 landen en we zijn nu 79 en 80, dus we ‘moeten’ wel erg oud worden (nee, dat hopen we natuurlijk), en nog heel veel verre reizen maken, want als ik goed geteld heb zijn er 192 landen!

Vandaar ook:IK WOU DAT IK NEGEN LEVENS HAD’……

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.