Sri Lanka en de Malediven 2012

Corry en ik zijn nu voor het tweede achtereenvolgende jaar vier weken in Sri Lanka geweest, maar dit keer met een onderbreking: we vlogen nu ook voor een week naar de Malediven, want daar wilde ik altijd al graag een keer duiken! We hielden dat betaalbaar, door een eenvoudig maar keurig hotel te kiezen en geen deftig, duur Resort. En het was weer een bijzondere reis…

TIP:  als je de eerste kleine foto onder deze tekst hebt aangeklikt, zie je die vergroot en ondertiteld. Daarna kun je daarna steeds de volgende kiezen via de naar rechts wijzende pijltjestoets van je toetsenbord. Dat gaat beter dan met de muis, zonder storingen (voor een foto terug gebruik je dan natuurlijk de naar links wijzende pijltjestoets). Of tik twee keer met je vinger op de rechterhelft van de foto op een aanraakscherm voor de volgende (en twee keer op de linkerkant van de foto voor een foto terug).

Click on the first picture with your mouse, but after that it goes better with the arrow-keys of your keyboard!  Or touch  the right half of the photo on your touchscreen.  

Greetings from Wim@Polet.NL

Reacties zijn gesloten.