Zuid-Ethiopië 2018

‘Een mooie, maar voor mij toch ook een moeilijke reis’

Deze reis maakte ik weer met mijn oudste zoon, Rob. Voordat ik vertrok, had ik hartproblemen, en ik twijfelde dan ook lang of ik wel kon gaan. Maar ik gebruikte medicijnen, en het leek onder controle, ik ging!

Het werd een lange vlucht, en daarna een reis in een dit keer voor mij toch hoog tempo (een erg vol dagprogramma), met flinke hoogte- en temperatuurverschillen. Gevolg: hartritmestoornissen, en bij elke diepe kuil in de weg een harde, pijnlijke bonk in mijn hoofd en ook al gauw een lelijke vermoeidheid. Ik raakte na de eerste dagen zelfs even ‘de weg kwijt’ en kon het reisprogramma al heel gauw maar gedeeltelijk volgen. En toch… werd het ook voor mij een mooie reis. De foto’s laten dat ook zien.

TIP:  als je de eerste kleine foto onder deze tekst hebt aangeklikt, zie je die vergroot en ondertiteld. Daarna kun je daarna steeds de volgende kiezen via de naar rechts wijzende pijltjestoets van je toetsenbord. Dat gaat beter dan met de muis, zonder storingen (voor een foto terug gebruik je dan natuurlijk de naar links wijzende pijltjestoets). Of tik twee keer met je vinger op de rechterhelft van de foto op een aanraakscherm voor de volgende (en twee keer op de linkerkant van de foto voor een foto terug).

Click on the first picture with your mouse, but after that it goes better with the arrow-keys of your keyboard!  Or touch  the right half of the photo on your touchscreen.  

Greetings from Wim@Polet.NLReacties zijn gesloten.