Georgië & Armenië 2019

En… Artsakh (Nagorno Karabach) niet te vergeten!

Deze reis regelden we drie dagen van tevoren zelf, en was dus eigenlijk helemaal onvoorbereid. Ik kreeg op het laatste nippertje nog wel een Dominicus reisgids van Corry, die we meenamen en die veel achtergrondinformatie gaf tijdens de reis. Ik boekte alleen het eerste hotel vantevoren en onze tourtochten boekten we ‘ter plekke’: vanuit ons hotel in Kutaisi en daarna in het reisbureau Happy Holidays in Tbilisi, Georgië en bij One Way Tour in Yerevan, Armenië.

……………………………………………………………………………………………………………………………….

TIP:  als je de eerste kleine foto onder deze tekst hebt aangeklikt, zie je die vergroot en ondertiteld. Daarna kun je daarna steeds de volgende kiezen via de naar rechts wijzende pijltjestoets van je toetsenbord. Dat gaat beter dan met de muis, zonder storingen (voor een foto terug gebruik je dan natuurlijk de naar links wijzende pijltjestoets). Of tik twee keer met je vinger op de rechterhelft van de foto op een aanraakscherm voor de volgende (en twee keer op de linkerkant van de foto voor een foto terug).

Click on the first picture with your mouse, but after that it goes better with the arrow-keys of your keyboard!  Or touch  the right half of the photo on your touchscreen.  

Greetings from Wim@Polet.NL

 

Reacties zijn gesloten.